Despre noi

Societatea Dan’s Forklift Serv. S.R.L. reprezintă un jucător nou dar cu peste 10 ani experienţă în domeniul reparaţiilor şi întreţinerii echipamentelor de ridicat.

Experienţa acumulată de personalul Dan’s Forklift în decursul celor mai bine de 10 ani de experienţă în domeniu ne face să fim încrezători în capacitatea noastră de a soluţiona probleme de orice fel atât la echipamente prevăzute cu motor termic cât şi la cele electrice.

Principalul obiect de activitate al Dan’s Forklift îl reprezintă repararea şi întreţinerea echipamentelor de ridicat şi a ataşamentelor acestora în conformitate cu prevederile ISCIR, dar obiectivul nostru principal este de a face cât mai mulţi clienţi mulţumiţi prin promptitudine, profesionalism şi condiţii financiare avantajoase pentru fiecare lucrare în parte.

Preţul pentru “piese de schimb, accesorii, acumulatori de tracţiune şi semitracţiune, regulatoare electrice de tracţiune, redresoare acumulatori de tracţiune, anvelope superelastice (pline) sau pneumatice (pe aer), role, roţi, scaune, avertizoare acustice, etc.”, este unul corect ce poate fi negociat pentru proiecte speciale.

Suntem la început de drum sub noua denumire şi dorim să ne facem remarcaţi prin promptitudineprofesionalism şi corectitudine.

Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor noştrii, cu ocazia primei vizite, evaluarea stării tehnice a echipamentului dumneavoastră este din partea casei.

Constatarea deficienţelor se stornează din valoarea reparaţiei.

Garanţia lucrărilor este între 1 si 3 ani în funcţie de istoricul echipamentului.

Pentru a putea garanta cele mai bune servicii, istoricul intervenţiilor este stocat pe serverul Dan’s Forklift şi la cerere poate fi accesat de fiecare beneficiar în parte.

Pentru a vă putea dovedi cele menţionate mai sus dar şi pentru a programa o vizită GRATUITĂ în vederea efectuării evaluării tehnice a echipamentelor dumneavoastră vă invităm să ne contactaţi la adresa de e-mail service@dansforklift.ro sau la numărul de telefon 0736.786.003.

În urma acestei vizite o să primiţi un raport de evaluare a stării tehnice a echipamentului dumneavoastră dar şi oferta de preţ personalizată pentru remedierea eventualelor probleme.

Pentru orice nelămurire nu ezitaţi să ne contactaţi.